Howard Hamburg
Seminarie den 1 februari - 2022 - Stockholm

Här kan du se inspelningen som gjordes live på vårt ZOOM-möte.  Oredigerat - Tid  4:19:38  

Seminariet är ett samarbete mellan Magiska Bröderna och Svensk Magisk Cirkel.

Så här presenterar Howard Hamburg sig själv: Howard Hamburg - Min föreläsning är ganska unik. Strukturen föreslogs av min vän sedan 40 år tillbaka,
Johnny Thompson. Han föreslog att jag skulle dela mina relationer och upplevelser med nära vänner som Dai Vernon, Charlie Miller, Michael Skinner, Frances Carlyle, Jimmy Grippo

Larry Jennings, Bryce Cervon och många andra storheter inom magi och varvat genom dessa berättelser som jag skulle presentera effekter med förklaringar tillsammans med tekniker och finesser jag har skapat.

Dessutom har jag en uppföljning för de som deltar i föreläsningen att ställa frågor som rör material som diskuteras för jag vill inte att någon ska ha frågor som rör föreläsningsmaterialet.

Min föreläsning tilldelades Årets föreläsare av Academy of Magical Arts (Magic Castle) och jag tilldelades F.F.F.F. Lou Gallo MVP Award. Jag var väldigt ödmjuk och tacksam för dessa utmärkelser och att jag var en årlig inbjudan till Juan Tamarizs Escorial.

Jag är också hedrad över att ha blivit invald i The Magic Circle.

Tiden som du avsätter för föreläsningen är upp till dig. Min normala föreläsning överstiger två timmar. Jag gillar verkligen att dela information. Vem är Howard Hamburg?

För första gången någonsin får du se den legendariska, underjordiska kortmagikern Howard Hamburg
uppträda och lära ut några av sina personliga rutiner! Över 60 års erfarenhet av magi.
Personlig vän till Dai Vernon i över 20 år.
____________________
"Om känslor kunde omvandlas till pengar skulle Howard Hamburg vara en av världens rikaste män.
Som det ser ut nu måste hans ekonomi fortsätta att vara beroende av hans förmåga att lura skjortan med sitt djävulska kortarbete."

- Max Maven
____________________

Utan att gå in för mycket på en livshistoria är Howard född i LA och kan ofta ses sitta på Vernons gamla plats på The Magic Castle. Hans arbete sprids sällan genom mun till mun och det är därför fantastiskt att få det live här hos oss.
Jag har känt honom i ungefär 4/5 år och han har lärt mig mycket sedan dess. Hans arbete är fantastiskt och har stor vikt vid speciella delar som gör ett trick magiskt. Trots att han inte är så ung är han expert på nästan alla trick och använder dessa i vår live sändning.
Han använder några av de svåraste tricken för att åstadkomma sina effekter. Han är en fantastisk kille.

-Michael Stern
____________________

Howard Hamburg 82 år ung 2022
Howard Hamburg 82 år ung 2022