Samurai by Collectors’ Workshop

En av de bästa från Rich Bloch och Nick Ruggiero. Orientens mysterium med en vigselring som återfinns och produceras i en bländande effekt.

Effekt: "Legenden säger att familjen till en fallen krigare av en lite känd asiatisk stam skulle få en kopia av hans svärd. Monterad på en framträdande plats i familjens hem. För det mesta skulle svärdet vara täckt av en skyddande duk. (Artisten placerar en silkespåse över displayen.) Vid ceremoniella tillfällen skulle duken tas bort och en fortsatt hyllning skulle nära och kära ta bort sina ringar och placera dem på svärdet.

En lånad ring, som erbjuds av en villig åskådare, försvinner. "Koncentrera dig" säger artisten, Få det att hända på ditt kommando. Säg 'nu"

Sedan, när åskådaren säger "Nu", hörs det omisskännliga pinget av metall på metall. Ringen har anlänt.

Omedelbart drar artisten duken från svärdet, och där, vilande på svärdet, som själv är låst i hållaren, är ringen!

Det finns inget sätt att beskriva effekten detta har på en publik. Det är ren magi, trollbindande och underhållande. Rekvisitan är förstklassig; Effekten, enkel i utförandet. Om du aldrig har sett detta live, är du ute efter en behandling, och det är din publik också. Jag kan ärligt säga att denna effekt är värd dubbelt så mycket som begärt pris. En garanterad vinnare.

Säljare: Stefan
Södermalm / Stockholm
stefan@magiskabroderna.se

OBS endast 1 exemplar

1 000,00 kr