Intern styrelselista

Styrelsemöte den 16 mars kl 19:00 Inloggning

https://zoom.us/j/93276846097


1.  Resten av den här sidan
     innehåller
    Information om sidan

2. Filmen från styrelsemötet 19/1 till
    ZOOM - Klicka på filmen till
    höger

3.  Medlemsmatrikel (intern)
       Uppdaterad den 19 februari 2021


Om du vill delge alla i styrelsen så skicka mail till Stefan eller fyll i formuläret nedan. Jag publicerar sedan ditt inlägg asap.


      Tid 1:55:00

1. Den här sidan kan man inte komma in på om man inte har den korrekta sidadressen.
Dela inte ut den utan behåll denna länken för dig själv. Det betyder att vi kan dela på interna uppgifter, styrelseprotokoll, dagordning, vad vi åt till middag mm t.ex. Tycker du att texten är liten? Ladda ner filen gör de justeringar som du vill uppdatera med och skicka mig den aktuella ändringen så byter jag innehållet i matrikeln.
Detta kan vi använda som huvudmatrikel istället för att Crillo, Johanna, Robert och jag har varsin version av vilka som är medlemmar och har betalt årsavgiften.

stefan@magiskabroderna.se 

3. Om du vill ha en egen kopia på nedanstående matrikel så kan du ladda ner den på knappen ovanför matrikeln. Det är en Excel-fil som är uppdaterad den 16 januari 2021 

ag tycker inte det behövs all denna information i vårt medlemsregister som finns på våra sidor "ENDAST Medlemmar" där presenteras endast Namn & E-post.

Om någon önskar kontakt med en medlem så finns e-postadressen till alla på hemsidan. Den här versionen är mera till för oss internt för att kunna skick snigelpost, ringa eller uppvakta på någons födelsedag.

Vissa förkortningar kan ha uteblivit från originalet PDF-filen skrivs ut i liggande A4