Priser

 Detta var priser i tävlingen
den 29 november 2020


När vi har livetävling och inte förinspelade trick på film som t.ex. vid
Johnny Lonn Memorial så har prissumman att dela på mellan de
3 första platsern varit 10,000:00 tack vare generösa sponsorer.


Detta var priser i den senaste Entrickstävlan den 29 november 2020

1:a PRIS

1:a priset är skänkt av Pegani - Danmark.  Om du mot förmodan inte skulle vinna så kan
klockan beställas HÄR

"Ring Flight" är en klassiker i närmagi. En lånad fingerring försvinner och dyker upp igen på en helt omöjlig plats. Det finns många variationer, men den här kan mycket väl bli din nya favorit.

Du lånar en fingerring från en åskådare, lägger den i handen och tar fram en klocka som du ber åskådaren ringa med för att magin ska hända ... Helt rätt, när du öppnar din hand har den lånade fingerringen försvunnit. Vart har det gått? Ja ... det sitter som klockan INNAN klockan, åskådaren har precis ringt!

Reynold Alexander har förfinat metoden med "Ring in the Bell" i flera år, och nu delar han den här fina magin med resten av oss. Det är inte bara lätt att utföra, metoden är smart och praktisk (och innebär inga rullar). Du har alltid full kontroll över åskådarens ring och laddningen är super enkel och blixtsnabb.

Om du vill kan du kontinuerligt använda klockan för andra knep under hela din prestation. Det kan också ringa utan åskådarens fingerring.

Det finns flera sidofördelar med detta. Du utför något med ett objekt som verkligen betyder något för åskådaren. Du får allas uppmärksamhet med ljudet av klockan. Och då är det ögonblicket när det gick upp för åskådaren att ljudet inuti klockan kommer från hennes egen fingerring ... är värt GULD!

Levereras komplett med detaljerad engelsk videoinstruktion - redo att användas. Klicka HÄR och se Mortenn demonstrera

RING IN THE BELL.


2:a PRIS

2:a priset skänkt av Livsmedelsteknik AB


3:e PRIS

3:e priset skänkt av Stefan


Topi Flasher 

Topi Flasher! Producera en eldflamma från din hand! Du kliver in i på scenen och sträcker ut armen och skapar stor flamma av eld! Direkt efter kan du visa händerna tomma. Levereras med gimmick och instruktioner. 


OBS Ni som beställer själva skall veta att MB har som rabatt från Pegani FRI frakt.